تبلیغات
جهان یکه نگار - اخبار غذایی تغذیه


جهان یکه نگار

معایب و مزایای رژیم غذایی پر پروتئین

 

 



آیا رژیم غذایی پر از پروتئین هم یکی از آن رژیم های زودگذر است؟ بسیاری از افراد دوست دارند برنامه غذایی را انتخاب کنند که براحتی بتوانند آن را ادامه داده و در کوتاه ترین زمان به نتیجه مطلوب خود که همان کاهش وزن است دست یابند. اما متاسفانه ، این برنامه های غذایی تنها باعث می شوند که فرد خسته شده و آن را ادامه ندهد.

 

مزایای رژیم غذایی پر پروتئین


یکی از مهمترین مزایای رژیم غذایی پر پروتئین این است که شما مجبور نیستید به دنبال خریدن و یا پختن نوع خاصی از غذاها باشید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذاهایی که پروتئین و کربوهیدرات بیشتری دارند را در برنامه غذایی تان بگنجانید. به علاوه ،‌ ممکن است شما تا ساعت ها احساس گرسنگی نکنید ، چرا که بدن شما در حال هضم کردن کربوهیدرات ها و چربی ها و پروتئین های غذا است و این کار زمان بیشتری را صرف می کند. 

معایب رژیم غذایی پر پروتئین

شاید در خلال این رژیم غذایی احساس کنید که وزن زیادی کم کرده اید ، اما این را بدانید که بیشتر کاهش وزن شما به خاطر از دست دادن آب بدن است. این نکته به این معنی است که شما به محض قطع کردن رژیم غذایی تان در زمان کوتاهی وزن از دست داده تان را دوباره بدست خواهید آورد. به علاوه ، انتخاب رژیم غذایی پر پروتئین به این معنی نیست که شما غذاها و مواد خوراکی سالم مصرف می کنید. پس ، با انتخاب این رژیم تنها آب بدن تان را از دست می دهید و رژیم تان را که قطع کنید دوباره آن را بدست خواهید آورد.

از دیگر معایب این رژیم غذایی این است که اگر شما بخواهید تنها از مواد پر پروتئین استفاده کنید ممکن است دچار سردرد مزمن و زودرنج و حساس شوید.

 

 

ریسک های استفاده از رژیم غذایی پر پروتئین


استفاده طولانی مدت از مواد غذایی پر پروتئین مشکلات بسیاری برای شما به همراه خواهد داشت. ممکن است در اثر استفاده از پروتئین و کربوهیدرات زیاد چربی های اشباع شده بدن شما زیاد شده و باعث بوجود آمدن بیماری های قلبی و حملات عصبی و قلبی شود ،‌چرا که معمولا مواد غذایی پر پروتئین دارای کلسترول زیادی هستند. استفاده زیاده از حد از پروتئین و کلسترول احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.



مزایای پرتقال برای سلامتی

on .

( 0 Votes ) 

پرتقال به رنگ نارنجی و برای انسان از زمان های قدیم مزایای پزشکی بسیاری داشته و حاوی ویتامین C، ویتامین CA، B1 و B2 است پرتقال برای اولین بار در جنوب شرقی آسیا، شمال هند و جنوب چین افزایش یافته است و اولین بار در چین در حدود 2500 سال قبل از میلاد کشت می شد. پرتقال بزرگترین محصول مرکبات در جهان است.

تولید پرتقال در برزیل بیش از همه کشورها است پرتقال انواع شیرین و تلخ دارد ولی بسیاری از ما تنها پرتقال شیرین را دوست داریم انواع پرتغال شیرین ( والنسیا، خونی و پرتغال بمی ) است پرتقال را می توان در دمای اتاق به مدت یک هفته نگهداری کرد اما تا دو هفته در یخچال به خوبی حفظ می شود. پرتقال تازه دارای رنگ روشن، بدون چین و چروک بر روی پوست و نسبت به اندازه سنگین تر احساس می شود. توصیه می شود خانم ها روزانه 75 میلی گرم و آقایان 90 میلی گرم ویتامین C دریافت کنند لذا پرتغال و آب آن نقش مهمی در تامین ویتامین C بدن دارد. در این مقاله برای آگاهی بیشتر برخی از خواص پرتقال ذکر می شود

خواص پرتقال

1 - جلوگیری از سرطان
پرتقال سرشار از لیمونید است و اثبات شده برای مبارزه با تعدادی از سرطان از جمله ( پوست، ریه، سینه، معده و روده بزرگ ) کمک می کند. پرتقال یک میان وعده شیرین است که با مصرف حداقل یک روز در میان آن خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد.
2 - جلوگیری از بیماری های کلیه
نوشیدن آب پرتقال به طور منظم از بیماری های کلیوی جلوگیری و خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد.
توجه داشته باشید که نوشیدن آب پرتقال به مقدار زیاد به علت محتوای قند بالا آن می تواند باعث پوسیدگی دندان و به علت محتوای اسید بالا می تواند سبب فرسایش مینای دندان شود.
3 - کاهش خطر سرطان کبد
بر اساس دو مطالعه در ژاپن خوردن پرتقال سرطان کبد را کاهش می دهد این ممکن است به دلیل ترکیبات ویتامین A معروف به کاروتنوئیدها باشد.
4 - سبب کاهش کلسترول
از آنجا که پرتغال پر از فیبر محلول است، در کاهش کلسترول خون مفید می باشد.
5 - افزایش سلامت قلب
پرتقال پر از پتاسیم است، ماده معدنی الکترولیتی است که مسئول کمک به عملکرد قلب می باشد هنگامی که سطح پتاسیم خیلی کم شود ریتم غیر طبیعی قلب ( آریتمی ) ایجاد می شود.
6 - باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری می شود.
پرتقال سرشار از ویتامین  C است که سلول ها را با خنثی سازی رادیکال های آزاد محافظت می کند رادیکال های آزاد، باعث بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی می شود.
7 - مبارزه در برابر عفونت های ویروسی
مطالعات نشان می دهد که فراوانی پلی فنول ها در پرتقال بدن را در برابر عفونت های ویروسی محافظت می کند.
8 - یبوست را بر طرف می کند
پرتقال پر از فیبرهای رژیم غذایی است و تحریک آنزیمهای گوارشی و یبوست را رفع می کند.
9 - در سلامت بینایی موثر است
پرتقال سرشار از ترکیبات کاروتنوئیدی که به ویتامین A تبدیل می شود و به جلوگیری از استحاله ماکولا کمک می کند مصرف مرکبات عدسی چشم را در برابر آب مروارید محافظت می کند.
10 - تنظیم فشار خون بالا
هیپریدین فلاونوئید موجود در پرتقال فشار خون بالا را تنظیم می کند و منیزیم در پرتقال به پایین نگه داشتن فشار خون کمک می کند .
11 - محافظت پوست
پرتقال پر از بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار قوی برای حفاظت سلول ها است و پوست را از رادیکال های آزاد محافظت می کند و مانع از نشانه های پیری پوست می شود.
12 - پرتقال بدن را قلیایی می کند
اگر چه پرتقال قبل از هضم اسیدی است ولی سرشار از مواد معدنی قلیایی که به برقراری تعادل در بدن، بعد از هضم کمک می کند و شبیه به لیمو از مهمترین مواد غذایی قلیایی در دسترس می باشد.
13 - کربوهیدرات را فراهم می کند
پرتقال مانند تمام میوه ها دارای قندهای ساده است، اما پرتغال دارای شاخص گلیسمیک 40 می باشد این به این معنی است که شما مقدار زیادی از پرتقال را در یک زمان نباید بخورید زیرا سبب سبب افزایش وزن می شود.
14 - جلوگیری از ریزش مو
پرتغال دارای ویتامین C بالا است و برای تولید کلاژن، مسئول نگه داشتن بافت مو مورد نیاز است با خوردن پرتقال مطمئن باشید که سلامت موهای شما حفظ می شود.
15 - موثر در درمان زخم معده
پرتقال یک منبع بسیار خوبی از فیبر است که برای داشتن معده و روده سالم لازم است. یک رژیم غذایی غنی از فیبر، سلامتی شما را در برابر بیماری زخم معده و یبوست تضمین می کند.

مهم ترین خواص شیر


کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است.

فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، با خوردن شیر دریافت می ‌شوند.

اما مهم‌ ترین خواص آن به قرار زیر است:

* نوشیدن شیر در بهبود علایم قاعدگی که با نام سندرم پیش از قاعدگی معروف است، نقش به سزایی دارد. بسیاری از خانم ‌ها قبل از دوران قاعدگی دچار نشانه‌هایی از جمله افسردگی، اختلالات خلقی، کمردرد و سردرد می ‌شوند. این افراد باید بدانند که مصرف شیر می ‌تواند این نشانه‌ها را تسکین دهد.

* شیر برای داشتن ناخن‌ها، دندان‌ها و موهایی سالم ‌تر لازم است. این نوشیدنی چون کلسیم فراوان دارد، مصرفش به همراه ویتامین D باعث استحکام استخوان‌ها و دندان ها و تقویت رشد موها و پیشگیری از ریزش آن ها می ‌شود. وجود کلسیم به همراه ویتامین A ، ویتامین های گروه B و پتاسیم مانع از نرم و نازک شدن موها می ‌شود و به درخشان شدن آن ها کمک فراوان می‌ کند.


 

* مطالعات بسیاری نشان داده است که مصرف روزانه شیر به همراه میوه‌ها و سبزیجات، هم در بچه‌ها و هم در بزرگسالان باعث کاهش فشار خون بالا می‌ شود.

اگر چه هنوز مکانیسم آن مشخص نیست، اما به نظر می‌‌ رسد که کلسیم، پتاسیم، منیزیم و پروتئین شیر نقش مهمی در این زمینه داشته باشند.

 

* تحقیقات زیادی وجود دارد مبنی بر این که مصرف شیر و لبنیات، خطر بیماری‌ های قلبی ‌عروقی را کاهش می ‌دهد. مردانی که بیشتر از دیگران شیر مصرف می‌ کنند، کمتر دچار حملات قلبی می ‌شوند. همچنین مصرف شیر کم‌ چرب به دلیل سرشار بودن از کلسیم میزان کلسترول بد را در خون کاهش داده و میزان کلسترول خوب را بالا می برد، اما فراموش نكنید كه منظور ما از شیر، نوع كم چرب آن است.

 

* برخلاف تصور عموم، دیده شده است، افرادی که از شیر کم‌ چرب استفاده می‌ کنند، لاغرتر از سایرین هستند. شما می ‌توانید با مصرف شیر و لبنیات کم ‌چرب میزان کالری دریافتی تان را تحت کنترل داشته باشید تا از بروز چاقی، مخصوصا چاقی شکم پیشگیری شود.

نوشیدن شیر

* از آنجا که دوران نوجوانی و کودکی، مرحله ی خیلی مهم در سلامت جسمانی و روانی فرد است، رژیم غذایی سرشار از لبنیات و شیر در این دوران پایه ‌گذار دوران جوانی و میانسالی و حتی سالمندی سالم تر به حساب می آید.

به علاوه، مطالعات نشان می ‌دهد کودکانی که روزانه شیر مصرف می‌ کنند، از سایر کودکانی که علاقه‌ای به خوردن آن ندارند، باهوش ‌ترند.

 

* شیر دشمن دیابت نوع دوم است. محققان به این نتیجه دست یافته اند که مصرف منظم لبنیات و شیر کم‌ چرب می ‌تواند خطر بروز دیابت نوع دوم را در بزرگسالان پایین آورد.

 شیر

* با شیر به جنگ سرطان برویم. تحقیقات زیادی وجود دارد که نشان ‌دهنده تاثیر شیر بر پیشگیری از سرطان بوده‌اند. نقش خوردن شیر در پیشگیری از سرطان‌های پستان و روده بزرگ به اثبات رسیده است. طبق تحقیقات دانشمندان سوئدی، مردانی که روزانه 5/1 لیوان شیر می‌ خورند، 35 درصد کمتر احتمال دارد كه به سرطان روده بزرگ مبتلا ‌شوند.



زردچوبه یکی از مؤثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌های بدن است

پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه لوییزویل در کنتاکی آمریکا، موفق به ساخت ایمپلنتی شدند که می تواند رشد تومورهای سرطانی سینه را با استفاده از زردچوبه یا ادویه ” کاری ” متوقف کند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، زردچوبه یا زرچوبه ( Curcuma longa ) نوعی گیاه و ادویه‌ای است که از آن گیاه تهیه می‌شود. زردچوبه از رده زنجبیل‌وارها (Zingiberidae)، راسته زنجبیل‌ها (Zingiberales)، تیره زنجبیلیان (Zingiberaceae)، جنس زردچوبه‌های‌ها (Curcuma) است.

پودر زردچوبه به رنگ زرد تیره‌است که یکی از پرکاربردترین ادویه جات به شمار می‌رود.

رویشگاه اصلی این گیاه هند است و قسمت اصلی ادویه معروف کاری را که در بسیاری از غذاهای هندی به کار می‌رود، تشکیل می‌دهد.

زردچوبه به دلیل خصوصیات آنتی آکسیدانی قوی خود یکی از مؤثرترین مواد در جلوگیری از سرطانی شدن سلول‌های بدن است. این گیاه همچنین موجب افزایش ترشح انسولین و کاهش قند خون در بیماران دیابتی می‌گردد.

کارآزمائی های بالینی زیادی در ارتباط با فواید مصرف روزمره زردچوبه گزارش شده است. گفته شده است که زردچوبه میتواند شدت علائم بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

همچنین ماده موثر زردچوبه یعنی Curcumin اثرات ضد التهابی و ضد درد شبیه داروهای مسکن معمولی را دارا میباشد.

اثر ضدالتهابی کورکومین با اثر ضدالتهابی داروهای استروئیدی و غیر استروئیدی با فنیل بوتازون قابل مقایسه است. این دارو با مهار سنتزپروستاگلاندین های التهابی، اثر ضدالتهاب خودرا آشکارمیسازد.

درمطالعه روی رات اثر مهارکننده کورکومین سدیم mg3 به ازاء هر کیلوگرم وزن موجب مهار لیپواکسی ژناروسیکلواکسی ژناژ میشود. در درمانپسوریازیس، دردهای دندان و لثه، مار گزیدگی و عقرب گزیدگی ازاین گیاه استفاده میشود..

مطالعات مختلف محققان نشان می دهد ماده کورکومین که موجب رنگ زرد روشن در ادویه کاری است، می تواند به کوچک شدن سلول های سرطان سینه کمک کند.

اما داشتن یک رژیم غذایی سرشار از کاری تاثیری در درمان سرطان ندارد. زیرا این ماده در معده شکسته شده و خاصیت خود را از دست می دهد.

حالا دانشمندان ایمپلنتی طراحی کرده اند که می تواند کاری را به بدن وارد کند. آنها معتقدند ادویه «کاری» می تواند اثر هورمون های تغذیه کننده سلول های سرطان سینه را از بین ببرد.

دانشمندان در این ایمپلنت، ۲۰۰ میلی گرم پودر کاری را در داخل کپسول های کوچکی بسته بندی کرده اند که تنها دو میلی متر طول دارد.

برای اجرای این تحقیق، محققان این ایمپلنت را که هر کدام حاوی دو کپسول بود وارد بدن موش های سرطانی کردند. گروه دیگری از موش های سرطانی با رژیم غذایی روزانه حاوی ادویه کاری تغذیه شدند.

آنها به مدت چهار ماه رشد تومور را در بدن موش ها بررسی کرده و به این نتیجه رسیدند که ماده کورکومین کاری، در موش ها سبب کاهش تومورهای سرطانی تا حدود یک سوم شده و میزان تولید سلول های تهاجمی سرطانی را کاهش می دهد.

محققان، ساخت این ایمپلنت را انقلابی جدید در مقابله با سرطان سینه می دانند.


جعفری و خواص آن Parsley

شنبه,

jafari

جعفری  نوعی سبزی خوراکی است که در انواع غذا و سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. جعفری  Petroselinum crispum  معمولاً بصورت تر و خشک که عمدتاً در کشتزارهای شهرستان اقلید کاشته می شود عرضه می‌شود .

طبیعیت جعفری خیلی گرم و خشک است. این سبزی‌ را نه‌تنها به خاطر عطر و طعم مطبوع‌اش به صورت پخته در انواع و اقسام غذاها مورد استفاده قرار می‌دهند

 بلکه این روزها بعضی‌ها آن را به دلیل خواص زیادی که دارد به صورت خام نیز به ترکیب سبزی خوردن مصرفی‌شان اضافه کرده‌اند. جعفری اگرچه مانند دیگر سبزی‌ها سرشار از ویتامین‌های مختلف و همچنین املاح و موادمعدنی مفید است ولی به لحاظ آهن، ویتامین‌های A ، C، فسفر، پتاسیم، کلسیم و ید، منبعی غنی به حساب می‌آید؛ به‌طوری که به عنوان مثال مقدار ویتامین C موجود در آن از تمام سبزی‌ها و میوه‌ها بیشتر است.  

خواص دارویی جعفری

- جعفری گیاهی است که همه قسمت‌های آن شامل دانه، برگ و ریشه مورد استفاده دارویی قرار می‌گیرد.
- جعفری اشتهاآور، مقوی معده، هضم‌کننده غذا، بادشکن و صفرابر است.
- این سبزی همچنین ادرارآور، تنظیم‌کننده قاعدگی، دفع‌کننده سنگ کلیه و مثانه، تصفیه‌کننده خون و صفرابر است.
- از جعفری به‌عنوان مسکن، برای پایین آوردن تب نیز استفاده می‌کنند؛ در ضمن در رفع ناراحتی‌های ریوی نیز مؤثر است.
- با توجه به اینکه جعفری سرشار از ویتامین C و آهن است، برای درمان کم‌خونی توصیه می‌شود.
- می‌گویند یک قاشق سوپ‌خوری از برگ جعفری خرد شده یا یک قاشق مرباخوری از ریشه یا نوک قاشق چای‌خوری از تخم جعفری را در نیم لیتر آب جوشانده، به عنوان داروی ادرارآور و همچنین برای درمان ورم عمومی، التهاب کلیه و مثانه مصرف کنید.
- اگر از بوی بد دهانتان خسته شده‌اید، روزانه چند برگ جعفری را به مدت یک ربع جویده و سپس بیرون بریزید و پس از آن یک عدد سیب بخورید.
- شست‌وشوی پوست صورت با جوشانده یک دسته برگ جعفری در یک لیتر آب، پوست را شفاف می‌کند. از سایت همشهری آنلاین



ظروف نچسب آشپزی و ابتلا به دیابت

1a8c3

دانشمندان بین سطح بالای ترکیب های پرفلورینات که به طور گسترده در ظروف نچسب آشپزی استفاده می شود با ابتلا به دیابت یک رابطه کشف کرده اند. در یک تحقیق جدید که توسط گروهی از محققان دانشگاه آپسالا در سوئد انجام شده مشخص شده است که ترکیبات پرفلورینات سموم محیطی هستند و بین سطح بالای آنها در خون و ابتلا به دیابت یک رابطه وجود دارد. این گروه تحقیقاتی پیش از پیش نشان داده بودند که بین سطح بالای سموم محیطی چون ترکیبات پرفلورینات (PCB)، حشره کشها ، فتالات و دیابت یک ارتباط وجود دارد.

پس از این تحقیق آنها به بررسی این موضوع پرداختند که آیا افزایش سطح سایر انواع سموم محیطی یا ترکیبات پرفلورینات به دیابت مرتبط است یا خیر. ترکیبات پرفلورینات به طور گسترده در محصولات مصرفی و صنعتی متنوعی از جمله کفهای آتش نشانی، ظروف نچسب آشپزی، گریس و مواد ضد آب، واکس اسکی و لباسهای ضد آب به وفور وجود دارد. در گروهی بیش از یک هزار زن و مرد 70 ساله ، سطح ترکیبات پرفلورینات در خون اندازه گیری و بررسی شد که آیا این افراد که ترکیبات پرفلورینات در خون آنها زیاد بود مبتلا به دیابت هستند یا خیر. نتایج این تحقیقات نشان داد که 114 نفر از این افراد با سطح بالای ترکیبات پرفلورینات مبتلا به دیابت هستند. منبع از


همزمان با آغاز هفته ملی سلامت مردان عنوان شد / مواد غذایی مؤثر بر سرطان پروستات کدامند؟ ( 03/12/1392 )

متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف روزانه 5 نوبت میوه و سبزی تازه در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مؤثر است، در این میان مصرف سبزیجات از خانواده کلم، چای سبز، گردو، ماهی و غلات نیز توصیه می‌شود.

سید حسن داوودی متخصص تغذیه در امور سرطان در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در مورد انواع میوه و سبزی که بر پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات در مردان مؤثر است، گفت: مصرف روزانه 5 نوع نوبت میوه و سبزی باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی و سایر بیماری‌ها از جمله برخی سرطان‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: انواع میوه و سبزی تازه انتخاب بهتری نسبت به آبمیوه یا آب سبزی تازه، مکمل یا عصاره‌های غذایی هستند. انتخاب سبزی و میوه متنوع باعث دریافت ویتامین‌ها و مواد معدنی متفاوت می‌شود.

داوودی با اشاره به اینکه در انتخاب میوه و سبزی حتما رنگ‌های متنوع را باید در نظر گرفت، گفت: به عنوان مثال میوه و سبزیجات با رنگ قرمز شامل گوجه‌فرنگی، توت‌فرنگی، هندوانه، پیاز، توت، فلفل قرمز بوده و سایر میوه و سبزیجات با رنگ زرد و نارنجی نیز از قبیل هویج، زردآلو، پرتقال، کدو، موز، هلو و با رنگ سبز مانند اسفناج، ‌کلم، کیوی، کاهو، فلفل سبز و خیار از جمله اقلام مؤثر در پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات هستند.

این متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: سبزی‌ها مخصوصا از خانواده کلم در ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده در اثر مواد سرطان‌زا کمک می‌کنند و مصرف 5 نوبت از خانواده کلم در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مؤثر است.

داوودی تصریح کرد: همچنین منابع آنتی‌اکسیدانی در برابر سرطان پروستات نقش حمایتی دارند و از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی در این رابطه می‌توان به ویتامین سلنیوم، ویتامین A و ترکیباتی مانند لیکوپن و مواد غذایی مانند آب انار و چای سبز اشاره کرد.

وی افزود: منبع غذایی که به مقدار زیاد سلنیوم دارد شامل مغز‌ها (گردو، بادام، دانه‌ها تخم کدو، کنجد، آفتابگردان) و انواع نان، غلات، ماهی و مرغ است که مصرف این منابع در کاهش ابتلا به سرطان پروستات مؤثر است.


"صبحانه‌ی مقوی" مخصوص زمان‌خانه تکانی   )

در هنگام خانه‌ تکانی خوردن بعضی از خوراکی‌ها می‌تواند سبب انرژی بیشتر برای انجام کار در ساعات طولانی شود.
با توجه به نزدیک شدن "عید نوروز" و آغاز کارهای خانه تکانی پزشکان توصیه‌هایی به خانم‌های خانه‌دار برای تقویت خود در هنگام خانه‌تکانی دارند.


گفتنی است، در هله‌ی اول برای انجام کارهای خانه‌تکانی افراد به انرژی مضاعف نیاز دارند به همین دلیل باید تغییرات دروعده‌ی غذایی صبحانه‌ی خود به وجود آورند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، خوردن آب میوه طبیعی مانند آب آناناس و یا مخلوط مرکبات می‌تواند سبب افزایش "مقاومت سیستم ایمنی بدن" و همینطور و زود جوش خوردن زخم‌ها و جراحت‌های احتمالی حین کار شود.
از جمله دیگر خوراکی‌های لازم برای مصرف در وعده‌های صبحانه‌ در این هنگام تخم‌مرغ، عسل، موز و نان هستند.

این مواد غذایی علاوه بر افزایش انرژی بدن، سبب محافظت از سیستم ایمنی بدن و کمتر شدن اشتها برای ساعات طولانی می‌شود.

پزشکان توصیه می‌کنند افراد بلافاصله پس از خوردن صبحانه به انجام کارهای خانه تکانی نپردازند زیرا می‌تواند سبب "سوء هاضمه" و یا "رفلاکس اسید معده "به مری در افراد شود.



نوشته شده در چهارشنبه 7 اسفند 1392 ساعت 06:04 ب.ظ توسط aj mn نظرات | |


آخرین مطالب
» اربعین حسینی
» عکس غذای نذری امام حسین
» فینال تنیس روی میز المپیک2016
» نکات تغذیه ای
» اخبار جدید فناوری
» جودو کاران کوچک
» ماه شعبان
» نوروز95
» انتخابات7 اسفند
» شعر برای دهه ی فجر
» اخبار
» دانلود نرم افزار آنتی ویروس و دانلود منیجر
» امام رضا مداحی
» جدید ترین اخبار فناوری
» اخبار ایران و جهان
» آخرین اخبار ایران
» دانلود مداحی های محمود کریمی
» اخبار ایران
» اخبار تکنولوژی
» آخرین اخبار

Design By : RoozGozar.com